Sollicitatieproces

Als je solliciteert bij het Kennisinstituut is de eerste stap het invullen van het online sollicitatieformulier. Hier word je gevraagd je persoonsgegevens in te vullen en je cv en motivatie te uploaden. 

Als we in je sollicitatie voldoende raakvlakken zien, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Bij een positieve uitkomst van dat gesprek word je uitgenodigd voor een tweede gesprek, soms voor een derde gesprek. Tussentijds kan er, afhankelijk van de functie, gevraagd worden een online vragenlijst of assessment in te vullen of kan je een casus worden voorgelegd. Dit geven we altijd duidelijk aan, zodat je je daar (indien nodig) op kunt voorbereiden. Als we het idee hebben dat jij de juiste kandidaat voor de vacature bent en jij graag bij ons wil komen werken, dan sluiten we het sollicitatieproces af met een arbeidsvoorwaardengesprek.

Diversiteit en inclusie

De Federatie streeft naar een diverse samenstelling van haar personeelsbestand. Wij staan voor een inclusieve cultuur die iedereen in staat stelt om zich te ontwikkelen. We zetten ons in voor gelijke kansen ongeacht geslacht, genderidentiteit, seksuele gerichtheid, afkomst, uiterlijke kenmerken, leeftijd, beperking of werkcapaciteit, zwangerschap en ouderschap, politieke voorkeur, religie of geloofsovertuiging en burgerlijke staat. 

Neem Contact op

Mercatorlaan 1200
3528 BL Utrecht
(088) 505 34 34

E-mail: vacatures@demedischspecialist.nl

Internet: www.kennisinstituut.nl

Informatie en vragen

Informatie en/of vragen tijdens het sollicitatieproces kun je stellen aan ons Team P&O. Klik hiervoor op onderstaande button.

Bemiddeling en acquisitie door derden of ZZP-ers wordt niet op prijs gesteld en hier wordt niet op gereageerd.

Neem contact op

Mercatorlaan 1200
3528 BL Utrecht
(088) 505 34 34
E-mail: vacatures@demedischspecialist.nl
Privacyverklaring

Website Federatie

Meer weten? Neem eens een kijkje op onze website.